به گزارش مهر به نقل از دیلی میل، محققان دانشگاه دهلی این هفت گونه جدید را کشف کرده اند. جالب آنکه این قورباغه ها از کوچکترین موجودات روی زمین به حساب می آیند و چهارگونه از این هفت مورد به اندازه ناخن یک انگشت هستند.
دانشمندان هشدار داده اند ۵ نوع از هفت گونه کشف شده در خطر انقراض قرار دارند.
به گزارش ایسنا و به نقل از سیکر، به تازگی یک کلاه ایمنی هوشمند به نام "لوموس"(Lumos) طراحی شده که دارای نور بوده و زمانیکه دوچرخهسوار ترمز و یا به سمت راست و یا چپ حرکت کند، راهنما زده و هشدار میدهد.
این کلاه در سال 2015 طراحی و در حال حاضر نیز برنده رقابتهای امسال موزه طراحی لندن شده است.
از ویژگیهای این کلاه استفاده از نور سفید LED در جلو کلاه برای کمک به دید دوچرخهسوار بوده و نور قرمز نیز به شکل مثلثی در پشت سر هشدار میدهد. این کلاه دارای شتابسنج بوده و زمانی که دوچرخهسوار سرعت خود را کاهش میدهد به صورت خودکار نور قرمز در دو طرف روشن میشود.
دوچرخهسوار سیگنالهای راست و چپ را به صورت بیسیم از طریق دسته دوچرخه کنترل و چرخش به سمت راست و یا چپ را اعلام میکند.. این کلاه ضدآب بوده و از طریق پورت USB شارژ میشود.
پدیده به فردا سپردن کارهایی که باید امروز انجام شوند پدیده رایج و آشنایی است
موعد تحویل یا انجام کاری فرا رسیده است با این حال شما اصلا توانی در خودتان نمیبینید تا آنچه باید را انجام بدهید. به همین دلیل ساده خودتان را با کارهای جزیی و بی اهمیت سرگرم میکنید مثلا ایمیلها را وارسی میکنید، وارد گروههای دوستی میشوید و سرگرم گفتگو میشوید و یا کتاب میخوانید و بازی آنلاین میکنید. شما میدانید که زمان در حال از دست رفتن است و باید کار کنید ولی آن انگیزه لازم را برای شروع کار ندارید.
پدیده به فردا سپردن کارهایی که باید امروز و همین حالا انجام شوند پدیده رایج و آشنایی است. این مشکل خیلی از افراد است و بسیاری از ما تا لحظه آخر حاضر نیستیم کاری را که به ما سپردهاند انجام بدهیم. هیچ انگیزه و جذابیتی برای برنامهریزی وجود ندارد و در نهایت وقتی که خیلی دیر شده است دچار استرس شدید و نگرانی میشویم. متاسفانه این چرخهای است که ما آدمها در آن گیر میکنیم و اغلب به وعدههایی که برای برنامهریزیهای بعدی به خود میدهیم بیوفایی میکنیم؛ عادت بدی که باعث میشود خیلی از موفقیتها را به دست نیاوریم.
با این حال نباید اجازه بدهیم که امید به فردا لحظه حال را خراب کند. اگر میخواهید این عادت اشتباه را ترک کنید این راهکارها حتما به کارتان میاید:
همانطور که خودتان بهتر می دانید، سبزه عید یکی از اعضای جدا نشدنی سفره هفت سین است که نماد تولد دوباره و سبز شدن است. در اولین مطلب کمپین بوی عیدی نکات مفید آموزش سبز کردن سبزه عید را به شما می گوییم. نکات ساده و مهمی که شاداب ترین سبزه را به شما می دهد:
قبل از هر چیز باید بدانید که انتخاب نوع و شکل سبزه عید اهمیت زیادی دارد. گندم و جو از تک لپه ای ها هستند و سبزه نهایی را به شکل ساقه های ساده حاصل می کنند. ولی بذرهایی مثل عدس، ماش و شاهی دولپه ای هستند و برگ های کوچک زیبایی بوجود می آورند. با در نظر گرفتن این نکته سبزه عید مورد نظر خود را انتخاب کنید.
آموزش کاشت انواع سبزه های عید
آموزش کاشت سبزه عید با گندم
طبق اندازه مورد نظر مقداری گندم بردارید و آن را برای دو تا سه روز خیس کنید. حداقل دو هفته قبل از عید و در اواسط اسفند برای کاشت سبزه اقدام کنید تا نزدیک عید سبزه ما به اندازه کافی رشد کرده باشد.
در این دو سه روز گندم جوانه می زند. سپس دانه ها را درون ظرف مناسبی پخش کنید و پارچه یا دستمال مرطوبی روی آن قرار دهید. این پارچه را همیشه مرطوب نگه دارید.
بعد از چند روز گندم ریشه زایی را شروع می کند. بعد از اینکه جوانه کمی رشد کرد می توانید پارچه مرطوب را بردارید و اجازه رشد را به سبزه تازه خود بدهید.
بعد از برداشتن پارچه سبزه را در معرض نور قرار دهید تا جوانه سفید با دریافت نور سبز شود. توجه کنید که اسپری روی سبزه می تواند باعث شادابی آن شود.
طرز تهیه سالاد پنیر کبابی هالومی
طرز تهیه سالاد پنیر کبابی هالومی :
این پنیر را روی تابه چدن گریل کنید. این پنیر کبابی در سوپرمارکت ها موجود است. مواد سالاد دلخواه است.
مواد لازم برای تهیه سس خوشمزه فرانسوی :
آب نصف پیمانه، سرکه نصف پیمانه، سرکه بالزامیک یا ساده یا سرکه سیب. یک عدد پودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات، سس خردل فرانسوی یا خردل یک قاشق غذاخوری. روغن زیتون یک پیمانه.
نکته برای سس خوشمزه فرانسوی :
در صورت تمایل سس سویا و... یا چند قاشق غذاخوری یا آب پرتقال می توانید اضافه کنید. سس سویا هرچند مزه خوبی به آن می دهد ولی رنگ سس را تیره می کند. اگر سس سویا اضافه می کنید از نمک صرف نظر کنید زیرا پودر مرغ و سویا نمک دارند. به جای خردل می توانید از عصاره قره قوروت یا تمرهندی استفاده کنید ولی رنگ طلایی زیبای خردل را نخواهد داشت. نمک و فلفل به اندازه تمایل.
ابتدا آب را داخل مخلوط کن بریزید و سپس سرکه را اضافه کنید و بعد خردل را ریخته و مخلوط کن را روشن کنید تا مخلوط ترکیب شود. اکنون پودر عصاره مرغ را بریزید. در سس فرانسوی از پودر آروما استفاده می شود که وارداتی است و شاید در درسترس نباشد. خردل مانع از بریدن سس می شود و باعث ترکیب آب و سرکه با روغن زیتون می شود. در حالت عادی روغن با مایعات ترکیب نمی شود و آب زیر و روغن روی ترکیب می ایستد. سس خردل رل کاتالیزور این سس را ایفا می کند. پس از آن روغن زیتون را آرام آرام در حین اینکه مخلوط کن روشن است از بالا داخل ظرف مخلوط کن می ریزیم. بعد نمک و فلفل در صورت تمایل اضافه می کنیم.
مواد سالاد دلخواه است.
نکته مهم همگن بودن سس است که نبرد و روغن از سس جدا نباشد. این کار با استفاده از مخلوط کند و آرام آرام ریختن روغن زیتون ممکن است درست شبیه حالتی که مایونز تهیه می کنیم.