اکثر اوقات پیش آمده که در رستوران کباب دنده خورده و دوست داشته باشید که ای کاش می شد این کباب رو خودمون هم بتونیم درست کنیم که با این دستور میشه!
مواد لازم:
سیر:2حبه، رنده شده
ترخون و جعفری ساطوری شده:2 قاشق غذاخوری
سس خردل:2 قاشق غذاخوری
روش تهیه
برای هر چه لذیذ تر شدن کباب دنده چند مرحله وجود دارد که با دنبال کردن آن می توانید به نتیجه بهتری برسید
قدم اول:جعفری و ترخون ها را تا جایی که میشود داخل نرمی دنده فرو کنید.
قدم دوم:تمام مواد را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید تا 4 ساعت بماند تا خوب طعم دار شود
قدم سوم:تکه های سبزی روی دنده ها را از آن جدا کرده و دو طرف دنده ها را به مدت 8-10 دقیقه بر روی زغال و یا روی آتش کباب کنید اما اگر دنده ی شما دنده گوساله است مدت زمان پخت را 2-3 دقیقه اضافه کنید.
نکته:
اگر دنده ی شما با گوشت باشد 5 دقیقه قسمت گوشت دارش را بیشتر روی آتش نگه دارید.
دنده ها را فقط یک بار پشت و رو کنید تا اینکه سفت نشود و مراقب باشید تا نسوزند.
کباب دنده جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
کباب دنده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .