گلوریا هاردی، بازیگر فرانسوی سریال کیمیا است که با اولین تجربه بازیگری اش در تلویزیون بسیار مورد توجه قرار گرفت و در بین مردم محبوب شد . این بازیگر جوان همسر یک هنرمند مشهور در سینمای ایران است که در خانواده ای هنرمند رشد پیدا کرده است.
حکایت ساعد سهیلی و گلوریا هاردی هم همین است؛ مردم هم کارهای این زوج محجوب و دوست داشتنی را دنبال میکنند
و هم به محض دیدن آنها در جامعه و مراسم های سینمایی علاقه خود را نشان می دهند و هم در فضای مجازی و بویژه اینستاگرام، پیگیر عکس ها و مطالب آنها هستند.برای این که پسر خوب سینمای ایران و بازیگر فیلم هایی چون گشت ارشاد و گشت2، رخ دیوانه و چند مترمکعب عشق و بازیگر نقش رها در سریال «کیمیا» را برای یک گفت و گوی صمیمانه و نوروزی کنار هم داشته باشیم، کار خیلی سختی بود.
ساعد
مدت ها سر صحنه فیلمی در جنوب کشور بود و خانم هاردی هم برای دیدار با
خانواده در فرانسه به سر می برد. من البته به هرشکلی که بود ـ نمی گویم
چطوری! ـ قصد و تلاشم را به نتیجه رساندم و ثمره اش مصاحبه ای شد که پیش
روی شماست.
در این مطلب طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه را برای شما آموزش می دهیم تا در ایام عید از میهمانانتان با این شیرینی پذیرایی کنید.
مواد مورد نیاز شیرینی رز شکری برای نوروز :
آرد الک شده | 320 گرم |
کره نرم شده | 200 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
شکر ریز | 200 گرم |
پوست پرتقال رنده شده | یک چهارم قاشق چایخوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
شکر رنگی | به میزان لازم |
شکلات چیپسی | یک دوم پیمانه |
طرز تهیه شیرینی رز شکری برای نوروز :
شکر و کره (به دمای محیط رسیده) را داخل کاسه ای بریزید.
سپس به مدت 2 دقیقه با دور کند همزن برقی بزنید تا پف کرده و کرمی رنگ شود، بعد تخم مرغ، وانیل و پوست پرتقال را به آن افزوده و هم بزنید.
سپس به تدریج آرد را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
بعد روی آن را پوشانده و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله کنید.
سپس با استفاده از چاقو تیزی یک برش به علاوه (+) روی آن ایجاد کرده و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید.
بعد روی آن ها شکر رنگی (مقداری شکر دانه درشت را درون ظرفی ریخته و مقداری رنگ خوراکی به آن بزنید.
سپس با استفاده از قاشقی مخلوط کرده تا رنگ دلخواه به دست آید) بپاشید.
سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه (یا تا زمانی که زیر آن طلایی رنگ شود) قرار دهید تا بپزد.
سینی را از فر خارج کرده و در وسط هر شیرینی یک شکلات چیپسی قراردهید.
نکته : این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 30 روز قابل نگهداری است.