موب تل

سایت سرگرمی +مدل+بازیگران+نرم افزار+ترفند+موبایل+کامپیوتر...

موب تل

سایت سرگرمی +مدل+بازیگران+نرم افزار+ترفند+موبایل+کامپیوتر...

سلامت بدن با فلفل قرمز

فلفل قرمز را نباید با فلفل سیاه یا سرکه و یا خردل که هر یک به نوعی در ردیف چاشنی‌های تند هستند اشتباه کرد، زیرا این‌ها محرک هستند در صورتی که فلفل قرمز آرام بخش و مسکن است.

 

فلفل قرمز

این روزها با تغییر روند آداب غذایی و محبوبیت غذاهای اسپایسی در میان عموم مردم، مصرف فلفل قرمز نیز رشد چشمگیری پیدا کرده است. فلفل قرمز یکی از گیاهان بسیار مفید درمانی است.

به دلیل افزایش وزن و چاقی بسیاری از شرکت‌های تولید کننده‌ی مواد غذایی چربی را از محصولات خود حذف کرده‌اند. زمانی که چربی از غذایی حذف می‌شود، مزه و بوی آن از بین می‌رود و فلفل جایگزین مناسبی برای بازگرداندن طعم و عطر طبیعی به خوراک‌ها محسوب می‌شود. هر چقدر مردم بیشتر غذاهای تند مصرف کنند، حرارت و گرمای بیشتری نیز در وجود خود احساس خواهند کرد. دیده شده که وقتی سن افراد بالا می‌رود، فلفل بیشتری به غذاهای خود اضافه می‌کنند. از نظر فیزیولوژیک با افزایش سن حس چشایی تحلیل می‌رود و باید نسبت به دوران جوانی چاشنی بیشتری مصرف کرد تا همان طعم قبلی احساس شود.

 

دلیل تند بودن فلفل

تندی فلفل قرمز معمولاً بر اساس مقیاسی که داروشناس معروف "ویبور اسکاول" در سال 1912 اختراع کرد، محاسبه می‌گردد. به عنوان مثال فلفل شیرین دارای اسکاول صفر می‌باشد، فلفل دلمه‌ای دارای اسکاول 5000 و اسکاول پودر فلفل قرمز یا سیاه چیزی در حدود 25000 تا 300000 تخمین زده می‌شود.

در مصرف داخلی در عین حال که نیروبخش است ضد اسپاسم نیز می‌باشد. برای کلیه، طحال و لوزالمعده مفید است. در موارد قفل شدن فک‌ها که در برخی موارد

رخ می‌دهد اثر مفید دارد


 

ادامه مطلب ...

تصادف مهرداد میناوند با خودروی گران قیمتش در جاده رشت

مهرداد میناوند برای انجام دادن یک عمل خیر خواهانه عازم شهر رشت بود طبق توافقات انجام شده یکی از موسسات خیریه شهر رشت که فعالیت بسیار خوبی در زمینه بیماری سندروم کودکان انجام می دهد از دو چهره سرشناس ورزشی میناوند و بهنام ابوالقاسم پور دعوت به عمل آورده بود .

طبق معمول مهرداد میناوند با اشتیاق فراوان این دعوت را قبول کرد . قرار بود میناوند و ابوالقاسم پور دیوار 47 رشت را افتتاح کنند . پس از انجام دادن مراسم افتتاحیه میناوند برای بازگشت به تهران مسیر غیر مستقیم را از مازندران به بابل و سپس تهران را انتخاب کرد . پس از تصادف معلوم شد میناوند جهت عیادت از مزار هادی نوروزی جاده رشت به نوشهر را انتخاب کرد .

tasadof-mehrdad-minavand (9)


  ادامه مطلب ...

عکس و بیوگرافی زینب هازال فیلیز (خواهر کمال در سریال اکیا)+عکس همسر واقعی

بازیگران ترک همیشه از محبوبیت خاصی بین ایرانی ها برخوردار هستند زیرا شبکه های ترک همیشه در تلاش تهیه فیلم های مهیج و هیجانی هستند اما زمانی که فیلمی تازه ای از این شبکه شروع به پخش می شود همه در تلاش آن هستیم که بازیگران سریال را بیشتر بشناسیم به همین دلیل گروه سفیدک در این پست گزارشی کامل و جامع از زندگی هازال فیلیز که در نقش زینب خواهر کمال به ایفای نقش پرداخته است را برای شما عزیزانن گرد آوری کرده است

بیوگرافی زینب بازیگر سریال اکیاخواهر دوقلوی زینب هازال فیلیز + عکس همسر واقعیش


  ادامه مطلب ...

بهترین روش سالاد ماکارانی کلاسیک

طرز تهیه سالاد ماکارانی کلاسیک

113 سالاد ماکارانی کلاسیک ، چطور سالاد ماکارانی کلاسیک درست کنیم؟امروز برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد ماکارانی قرار داده‌ایم که دستور پخت قدیمی دارد و نظر ظاهری زیبا و بسیار خوش مزه خواهد بود . ما پیشنهاد می‌کنیم برای یک بار هم شده این غذای ویژه را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم  برای تهیه سالاد ماکارانی کلاسیک

  • یک فنجان سس مایونز
  • یک چهارم فنجان سرکه
  • دو قاشق غذا خوری خردل دیژون
  • دو قاشق چای خوری نمک و یا بیشتر
  • یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • یک هشتم قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • یک قاشق غذا خوری شکر سفید، و یا بیشتر به سلیقه
  • یک فنجان کرفس
  • یک سوم فنجان خرد شده فلفل قرمز
  • یک دوم فنجان هویج رنده شده
  • یک دوم فنجان خرد شده پیاز سبز
  • یک چهارم فنجان فلفل خرد شده هالاپینیو
  • 350 گرم پاستا شکلی
  • یک قاشق غذا خوری سس مایونز (اختیاری)
  • یک قاشق غذا خوری آب (اختیاری)

طرز تهیه سالاد ماکارانی کلاسیک

سس مایونز یک فنجان ، سرکه ، خردل دیژون ، نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز را با هم در یک کاسه مخلوط می‌کنیم تا بخوبی با هم مخلوط شوند.

و سپس کرفس ، فلفل قرمز ، هویج ، پیاز و هالاپینیو را نیز با مواد مخلوط می‌کنیم.

یک قابلمه بزرگ را آماده می‌کنیم و آب را درونش ریخته و می‌جوشانیم سپس پاستا را به مدت 8 تا 10 دقیقه درون قابلمه می‌پزیم و آب کش می‌کنیم.

ماکارانی را درون یک ظرف بزرگ ریخته و سس را اضافه می‌کنیم و 4 ساعت تا یک شب درون یخچال قرار می‌دهیم.

برای سرو کردن نیز پس از آن که از یخچال خارج کردیم سالاد را به هم زده و یک قاشق سس مایونز و یک قاشق آب اضافه می‌کنیم تا تازه به نظر برسد.