دوستان عزیز در این مطلب با نحوه درست کردن کاکائوی داغ مکزیکی آشنا میشوید امیدواریم مورد رضایت شما قرار بگیرد.
مواد لازم:
طرز تهیه:
• پودر کاکائو، خامه تازه، شیر، دارچین، فلفل قرمز و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی آن ها را بجوشانید.
• ترکیب تهیه شده را درون یک فنجان بریزید.
• در صورت نیاز کمی شکر به آن اضافه کنید.
نکته:
برای رژیمی شدن این نوشیدنی، مقدار خامه تازه را به یک سوم پیمانه تقلیل داده و از شیر کم چرب استفاده کرده و مقدار آن را به دو سوم پیمانه افزایش دهید.