موب تل

سایت سرگرمی +مدل+بازیگران+نرم افزار+ترفند+موبایل+کامپیوتر...

موب تل

سایت سرگرمی +مدل+بازیگران+نرم افزار+ترفند+موبایل+کامپیوتر...

طرز تهیه کاچی خوشمزه و سنتی با عکس

کاچی,طرز تهیه کاچی,دستور پخت کاچی,درست کردن کاچی

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه کاچی خوشمزه در منزل

مواد لازم کاچی

آرد برنج یا گندم :•: 300 گرم

کره :•: 200 گرم

شکر :•: 200 گرم

آب :•: 7 لیوان

گلاب :•: 1 لیوان

پودر هل :•: 1 قاشق مرباخوری

پودر پسته و دارچین :•: برای تزئین


کاچی برای زائو,کاچی سنتی ,کاچی خوشمزه,کاچی افغانی,کاچی برای زن زائو,کاچی زایمان,کاچی نذری


 

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه کاچی خوشمزه در منزل

طرز تهیه کاچی

برای تهیه کاچی ابتدا در قابلمه ای آب را بریزید و شکر را به آن بیفزایید و حرارت را نسبتا زیاد کنید تا شکر زودتر در آب حل شود،سپس زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و زیر شعله را خاموش کنید.

آرد را در تابه ای بریزید و زیر شعله را کم کنید و مرتبا با قاشق یا کفگیر چوبی تفت دهید تا تمام آرد به طور یکدست کمی رنگش تغییر کند سپس کره و روغن را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید،

همین که دیدید طلایی شده است،شربت آماده شده را کم کم به آردو روغن در تابه بیفزاییید و هم بزنیدو اگر نیاز به آب بود میتوانید به آن اضافه کنید تا رقیق شود سپس روی حرارت ملایم قرار دهید

تا به اصطلاح به روغن بیفتد(روغن آن روی سطح کاچی بیاید)و در آخر به میزان غلیظی که تمایل دارید رسید پودر هل را اضافه کنید و زیر شعله را خاموش کنید.

(دقت داشته باشید کاچی مانند حلوا زمانی که خنک میشود سفت تر میشود پس اگر تمایل دارید که خیلی شل نباشد نگذارید حسابی غلیظ شود و کمی رقیق از روی شعله بردارید)

و کمی که خنک تر شد در ظرف بریزید و با دارچین و پسته تزئین کنید و با نان تازه یا بعنوان یک پیش غذا نوش جان کنید.


کاچی برای زائو,کاچی سنتی ,کاچی خوشمزه,کاچی افغانی,کاچی برای زن زائو,کاچی زایمان,کاچی نذری

کاچی چیست ؟

کاچی یک دسر ایرانی است، ولی می‌توان آن را در شام به عنوان غذا به همراه نان میل کرد. کاچی به علت دارا بودن آرد و کره دارای انرژی زیادی می‌باشد. به عنوان مثال، انرژی حاصل از کره و آرد، به تنهایی، با مقادیر داده شده در تهیه این کاچی، ۳۱۱۵ کالری می‌باشد که انرژی قابل توجهی است.

به همین دلیل برای افراد لاغر و کسانی که دچار ضعف می‌شوند، دسر مناسبی می‌باشد. کاچی را با آرد، شکر، گلاب، کره، روغن و زعفران درست می‌کنند. در گذشته با روغن حیوانی فراوان تهیه می‌شد. کاچی را با آرد برنج نیز درست می‌کنند.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.