مواد مورد نیاز
گوشت گاو 1 کیلو
لبو یک عدد
روغن 3 قاشق
سیر رنده شده 3 حبه
هویج کوچک خرد شده 1 عدد
پیاز خرد شده متوسط 1 عدد
رب گوجه 2 قاشق
آب گوشت 2 لیوان
چغندر متوسط 5 عدد
پاستا آشیانه ای 1 بسته
پنیر پارمزان 1/2 لیوان
نمک
فلفل
جعفری برای تزئین
طرز تهیه خوراک راگوی گوشت و لبو
گوشت گاو را به صورت خورشتی قطعه قطعه کنید و کمی نمک و فلفل
روی آن بپاشید. روغن را درون قابمله ترجیحا مسی بریزید و گوشت را آرام
آرام درون آن سرخ کنید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آن را به ظرفی انتقال
دهید و نگهدارید.
در یک تابه نچسب سیر، هویج و پیاز
را با هم تفت دهید و سپس در قابلمه را بگذارید تا آنها به مدت 5 دقیقه روی
حرارت ملایم بپزند. مراقب باشید تا مواد ته نگیرند. رب گوجه را اضافه کنید
و پس از 1 یا 2 دقیقه آبگوشت را همراه با قطعات گوشت پخته شده اضافه کنید.
حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید. در صورت لزوم کمی آب اضافه کنید
تا در مدت 2 تا 3 ساعت مواد آرام آرام بپزند.
فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
چغندر ها را پوست بکنید و زوائد آن را جدا کنید. کمی نمک و فلفل و روغن زیتون
روی آنها بپاشید و سپس آنها را درون فویل بپیچید و به مدت 40 تا 45 دقیقه
در فر قرار دهید. وقتی چغندر ها را از فر بیرون آوریدید آنها را ببرید.
گوشتها را با چنگال کمی له کنید و سپس چغندر ها را به آن اضافه کنید و مواد را کمی روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوراک جا بیفتد.
پاستا آشیانه ای را درون آبجوش بجوشانید و آبکشی کنید. پاستا را به درون قالب فر انتقال دهید و سپس سس گوشت و لبو را روی آن بریزید. پنیر پارمزان را روی خوراک ریخته و ظرف را به مدت 10 تا 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر کمی طلایی رنگ و برشته شود. می توانید از جعفری جهت تزیین غذا استفاده کنید و لذت ببرید.