موب تل

سایت سرگرمی +مدل+بازیگران+نرم افزار+ترفند+موبایل+کامپیوتر...

موب تل

سایت سرگرمی +مدل+بازیگران+نرم افزار+ترفند+موبایل+کامپیوتر...

روش تهیه شیرینی رز شکری

در این مطلب طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه را برای شما آموزش می دهیم تا در ایام عید از میهمانانتان با این شیرینی پذیرایی کنید.

مواد مورد نیاز شیرینی رز شکری برای نوروز :

 

طرز تهیه شیرینی رز شکری برای نوروز :

شکر و کره (به دمای محیط رسیده) را داخل کاسه ای بریزید.

سپس به مدت 2 دقیقه با دور کند همزن برقی  بزنید تا پف کرده و کرمی رنگ شود، بعد تخم مرغ، وانیل و پوست پرتقال را به آن افزوده و هم بزنید.

سپس به تدریج آرد را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

 

بعد روی آن را پوشانده و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.

از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله کنید.

سپس با استفاده از چاقو تیزی یک برش به علاوه (+) روی آن ایجاد کرده و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید.

بعد روی آن ها شکر رنگی (مقداری شکر دانه درشت  را درون ظرفی ریخته و مقداری رنگ خوراکی به آن بزنید.

 

سپس با استفاده از قاشقی مخلوط کرده تا رنگ دلخواه به دست آید) بپاشید.

سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه (یا تا زمانی که زیر آن طلایی رنگ شود) قرار دهید تا بپزد.

سینی را از فر خارج کرده و در وسط هر شیرینی یک شکلات چیپسی قراردهید.

 

نکته : این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 30 روز قابل نگهداری است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.