مواد مورد نیاز
نان پیتا (مدیترانه ای) به تعداد لازم
300 گرم گوشت چرخ کرده
100 گرم جعفری ریز خردشده
1 عدد پیاز
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی مقداری
مواد مورد نیاز برای سس
4 عدد گوجه فرنگی
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه و ادویه کاری مقداری
مقداری روغن
طرز تهیه کباب لقمه لبنانی
پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید. کاسه ای آماده کنید، پیاز را در آن بریزید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.
نمک، فلفل، زردچوبه و جعفری خردشده را اضافه کرده و با گوشت و پیاز خوب ورز دهید.
مقداری
روغن در تابه ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید. از مایه گوشت مقداری
برداشته و در دست همانند شکل فرم دهید و بعد در روغن سرخ کنید.
همه
مایه را به همین صورت فرم داده و در روغن سرخ کنید. وقتی هر دو طرف کباب
های لقمه ای سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، کنار بگذارید.
حالا سس را آماده کنید. برای این منظور گوجه فرنگی را به همراه سیر و پیاز داخل مخلوط کن ریخته و به شکل پوره درآورید. نمک ، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری را هم اضافه کنید.
حالا مواد سس را با مقدار کمی روغن در تابه ای ریخته و روی حرارت به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا آب گوجه فرنگی ها بخار شود.
سس
آماده را روی یک نان پیتا بمالید و به تعداد دلخواه از کباب های آماده روی
نان بگذارید، سپس با کمی پیاز و جعفری تزئین کرده، سرو کنید.