موب تل

سایت سرگرمی +مدل+بازیگران+نرم افزار+ترفند+موبایل+کامپیوتر...

موب تل

سایت سرگرمی +مدل+بازیگران+نرم افزار+ترفند+موبایل+کامپیوتر...

مصرف سوسیس و کالباس در بهار

پروین منصوری معاون پژوهشی مرکز تحقیقات پوست و سلول های بنیادی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به مصرف سوسیس و کالباس و ایجاد حساسیت های پوستی در افراد اظهار داشت:مصرف سوسیس و کالباس غیر استاندارد می تواند سبب بروز حساسیت های مختلف در پوست و موی افراد شود که خارش شدید پوست یکی از این مشکلات است.سوسیس و کالباس

سوسیس و کالباس

سوسیس و کالباس

حساسیت های پوستی با سوسیس و کالباس در فصل بهار
وی بیان کرد:در سوسیس و کالباس غیر استاندارد از مواد افزودنی غیر مجاز برای افزایش طول مدت ماندگاری استفاده می شود و همین مواد حساسیت های شدید پوستی ایجاد می کنند.
منصوری عنوان کرد:در سوسیس و کالباس به دلیل استفاده از مواد افزودنی و حتی رنگی برای افزایش طول مدت ماندگاری در فصل بهار امکان ابتلا به حساسیت های پوستی و اگزمای سرشتی تشدید شده و همین مسئله باعث ایجاد قرمزی پوست، خارش و در موارد نادری التهاب آن می شود.
وی تأکید کرد:برای فصل بهار استفاده از مواد غذایی تازه و طبیعی از قبیل میوه و سبزیجات برای پیشگیری از حساسیت های پوستی بسیار مفید و سودمند است.
وی یادآور شد:مواد افزودنی موجود در سوسیس و کالباس می تواند علاوه بر بروز بیماری های مختلف حساسیت های پوستی و اگزمای آتوتیپ را در فصل بهار افزایش دهد و مشکلات مختلفی را برای افراد ایجاد کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.