پروین منصوری معاون پژوهشی مرکز تحقیقات پوست و سلول های بنیادی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به مصرف سوسیس و کالباس و ایجاد حساسیت های پوستی در افراد اظهار داشت:مصرف سوسیس و کالباس غیر استاندارد می تواند سبب بروز حساسیت های مختلف در پوست و موی افراد شود که خارش شدید پوست یکی از این مشکلات است.
حساسیت های پوستی با سوسیس و کالباس در فصل بهار
وی بیان کرد:در سوسیس و کالباس
غیر استاندارد از مواد افزودنی غیر مجاز برای افزایش طول مدت ماندگاری
استفاده می شود و همین مواد حساسیت های شدید پوستی ایجاد می کنند.
منصوری عنوان کرد:در سوسیس و کالباس
به دلیل استفاده از مواد افزودنی و حتی رنگی برای افزایش طول مدت ماندگاری
در فصل بهار امکان ابتلا به حساسیت های پوستی و اگزمای سرشتی تشدید شده و
همین مسئله باعث ایجاد قرمزی پوست، خارش و در موارد نادری التهاب آن می
شود.
وی تأکید کرد:برای فصل بهار استفاده از مواد غذایی تازه و طبیعی از قبیل میوه و سبزیجات برای پیشگیری از حساسیت های پوستی بسیار مفید و سودمند است.
وی یادآور شد:مواد افزودنی موجود در سوسیس و کالباس
می تواند علاوه بر بروز بیماری های مختلف حساسیت های پوستی و اگزمای
آتوتیپ را در فصل بهار افزایش دهد و مشکلات مختلفی را برای افراد ایجاد
کند.